fredag den 12. april 2013

Lækker Safari ved Murchison Falls!


Fredag d. 5 til søndag d. 7 april oplevede vi en fantastisk safaritur til Murchison falls. Det startede med fredag, at vi blev kørt ud til en næsehornspark, hvor vi fik lov at opleve synet af 3 fantastiske næsehorn. Helt utroligt og det bedste var, at man fik lov til at se dem helt tæt på. Kun en afstand på ca. 20 meter. Godt nok var det også en smule skræmmende, da næsehornene jo ikke var lukket inde men gik ude i den frie natur.  Så da de pludselig begyndte at rejse sig og gå hen imod os, blev vi godt nok en smule forskrækket og nærmest småløb væk fra dem. Men ellers en sjov og fed oplevelse. Jeg elsker at man kan få lov til at være så tæt på de vilde dyr. 

Efter at have været ude og se næsehornene blev vi kørt til et lækkert sted, hvor vi så et stort og utrolig flot vandfald. Det var så smukt og vi fik taget mange gode billeder.


Om lørdagen var vi ude og køre iblandt dyrene i en lækker safari bil, hvor vi fik lov til at sidde ovenpå taget af bilen. Det var fedt! 

Og vi så en masse lækre dyr. Det fedeste var, at vi så en masse giraffer. Det havde de nemlig ikke ved Queen Elisabeth, så det var mega fedt at opleve. 


Vi var også meget heldig at se en løve (:


Vi kom også lige forbi en krokodille! (;

Pludselig løb der også en hyæne over vejen!
Senere om eftermiddagen var vi også på en bådtur, hvor vi til sidst ankom til det store og fantastiske vandfald Murchison falls som parken er opkaldt efter. Det var bare mega fedt! Utrolig smukt! 


Efter at vi kom af båden besteg vi vandfaldet i regn og tordenvejr. Vi blev ekstrem våde og Sofie faldt og slog sin fod kraftigt, men det var stadig det hele værd. En mega fed oplevelse!


Søndag skulle vi på chimpanse trekking. Det var os utrolig fedt at vandre rundt i en regnskov og vi så en hel flok af chimpanser. Det var også fedt at se dem så tæt på, men lidt skræmmende også, da vi fik af vide at de godt kunne finde på at fange os eller bide en finger af. Så hvis de kom nær os, skulle vi sætte os i en kugle på jorden, i stedet for at løbe væk. Heldigvis skete der ikke noget og vi kom alle hjem i god behold med alle vores fingre :D

Alt i alt havde det været en utrolig oplevelse. Det var så vildt at få lov til at opleve alle dyrene og specielt de to fantastiske vandfald. En ubeskrivelig oplevelse man aldrig vil glemme!  



Ingen kommentarer:

Send en kommentar